Edith Eva Eger: A döntés

Edith Eva Eger: A döntés

Könyvajánló:

“Abban szeretnék segíteni olvasóimnak, hogy felfedezzék, miként szökhetnek meg saját elméjük koncentrációs táborából, és válhatnak azzá az emberré, akinek lenniük kellene. Segíteni szeretnék abban, hogy átéljék, mit jelent megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a megbánásaiktól és a feloldatlan fájdalmaiktól -, hogy átélhessék azt a szabadságot, amelyben az életet teljes, gazdag, ünnepi mivoltában élvezhetik. Nem választhatunk fájdalom nélküli életet. De választhatjuk azt, hogy szabadok leszünk, megszökünk a múltunk elől, akármi történjék is, és megragadjuk a lehetségest.” Dr. Edith Eva Eger /A könyvben található könyvajánló./

A magyar származású, Kassán élő Dr. Edith Eva Egert 1944-ben Auschwitzba viszik. Mindössze 16 évesen elveszti azt az életét, amire hivatva volt. Túléli a megpróbáltatásokat, és törli a múltat. Még a gyermekeinek sem beszél a szörnyűségekről.

Az írónő 90-es éveiben jár. Egy élet tapasztalatát írja le saját magáról. Segít átgondolni mindenkinek Mit akar az élettől? Ki akarja ezt? Mit fog érte tenni? Megérteti azt is, hogy áldozatokká mi magunk tesszük magunkat és eldönthetjük hogyan élünk tovább.

 

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .