Amit még mindig tudni akarsz a szexről

Amit még mindig tudni akarsz a szexről

Film ajánló:

Amit még mindig tudni akarsz a szexről (eredeti cím: Hope Springs)

Ajánlom azoknak, akik jobbá szeretnék tenni párkapcsolatukat.

Ajánlom azoknak a “rejtőzködő” pároknak, akik nem merik egymás előtt felfedni valódi érzéseiket, vágyaikat.

Kay és Arnold Soames házassága rutinszerűen működik. A gond az, hogy nincsennek érzelmek a házasságukban. Külön szobában alszanak. A feleség szerint segítségre van szükségük, hogy újra „igazi házasságuk” legyen. Befizeti kettőjüket egy házassági tanácsadás programra, Main államban, egy tengerparti üdülővárosban Dr. Bernie Feld-hez.

Arnold nem örül a ténynek, Ő úgy gondolja, hogy házasságukkal minden rendben. Utolsó pillanatban mégis felszáll a gépre.

Dr. Feld házassági tanácsadó az érzéseikről kérdezgeti őket, és egyre mélyebb kérdéseket tesz fel a nemi életükkel kapcsolatban. Arnold ellenáll mindenféle változásnak, Kay egyre csalódottabb lesz.

Végül csak egy ágyban töltik az éjszakát évek óta először, úgy ébrednek, hogy a férfi átöleli feleségét.

Ez után Arnold megszervez egy romantikus vacsorát, kivesz egy szállodai szobát, ahol megpróbálnak szeretkezni, de a próbálkozás sikertelenségbe fullad. Kay nem érzi a férfi vágyát, szerelmét.

Dr. Feld elmondja nekik, hogy sokat fejlődtek, menjenek haza, ott járjanak el párterápiára.

Amikor hazaérnek, minden visszatér a régi kerékvágásba. Kay úgy dönt, nem akar ilyen házasságot, inkább elköltözik.

Az utolsó pillanatban Arnold átmegy felesége szobájába, és őszintén szeretkeznek egymással. Házasságukba beáll a változás. A film végén megújítják házassági fogadalmukat gyerekeik és Dr. Feld részvételével.

 

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .