Hogyan érezheted a vágyat a párkapcsolatodban?

Hogyan érezheted a vágyat a párkapcsolatodban?

Pappné Szabó Anita házassági tanácsadó

Szeretnéd a vágyat újra érezni a párkapcsolatodban?

A vágy összekapcsolódik a szenvedélyes, játékos és szexi önmagaddal.

„Unalmas a kapcsolatunk, nincs már az a tűz, ami a legelején még meg volt…”

Ahhoz, hogy vágyat érezz, magaddal kell kapcsolatban lenned, magadat kell először szeretned!

Amikor vágyat érzel és szenvedély ébresztesz a párodban, félreteszed a felelősségteljes énedet és a titokzatos énedet veszed elő.

Meg van az az idő és az a hely, ahol előhívhatod szexuális szükségleteidet és érezheted a vágyakozással járó érzéseidet.

A vágyhoz fontos, hogy elengedhesd magad, hogy fantáziálhass önmagadról, a másikról, mindenféle felelősség nélkül. Ez feltételezi, hogy biztonságban érzed magadat a partnered mellett, így gondoskodhatsz saját szexuális szükségleteidről.

Abban a pillanatban, arra az időre, amikor képessé teszed magad a változásra, nyitott leszel az izgalmas és titokzatos érintésre.

Fontos szembe nézned magaddal, hogy feltedd a kérdést: Mi fékezi meg a vágyamat? Mi erősíti fel a vágyamat? Ha kimerült vagyok, tudok vágyat érezni? Ha nem érzem magam szexinek tudok vágyat érezni? Vágyom az öröm érzésére? Képes vagyok ellazulni? Mi kell ahhoz, hogy ne legyen rajtam felelősség? Megérdemlem, hogy jól érezzem magam?

Ha tisztáztad magadban ezeket a kérdéseket, a pároddal is érdemes átbeszélned ezeket.

Ha be akarod hozni a szenvedélyt a több éve, vagy évtizede működő párkapcsolatodba, az szándékos erőfeszítést igényel. Sajnos a vágy, nem fog bekopogni hozzád. A szenvedély sem fog megjelenni, mikor éppen házimunkát végzel, vagy az irodádban ülsz a munkád felett.

Ha a vágy elhalványult, a felélesztése miatt, először kellemetlenül is érezheted magad. Ez teljesen normális. Mégis, ha úgy gondolod, szeretnél kedveseddel szenvedélyt megélni, ne hagyd abba, lépd át a határaidat. Az először kínos dologból, szenvedélyes folytatás születhet.

A vágy, az intimitás érdemes arra, hogy harcoljatok érte. Érdemes megtapasztalnotok a vágyat a legteljesebb mértékben. Megérdemled, hogy kapcsolatod minősége teljesebb legyen.

A legfontosabb a vágy visszahozásához, elindításához, hogy sugárzó légy. Találd meg a hobbid, találd meg a feltöltődésed, ami magabiztossá tesz, mint nő, mint férfi.

Adj magadnak én időt!

Tölts minőségi időt a pároddal!

Hozd be a romantikát a házasságodba! A romantikus érzések táplálása, már szeretetről árulkodik, ez jó útja a szenvedély fellobbanásának.

Figyeld a párodat, vedd észre a jó tulajdonságait!

Fejezd ki, hogy szereted őt. Sokan keményen dolgoznak azon, hogy nap, mint nap közvetítsék párjuk felé a szeretetüket. Kapcsolódj újra érzelmileg szorosan a kedvesedhez! Ha minden nap bókolsz, vagy elismered társad jó tulajdonságait, az erőfeszítésednek meg lesz a hatása. Párod viszonozni fogja ezt!

Végső soron a szenvedély alapja az érzelmi összekapcsolódás a hosszú távú párkapcsolatokban, amely megköveteli a napi munkát kedvesed felé, önmagad felé. Így a megfelelő időben és helyen képessé váltok a vágy fellobbantására!

A jó párkapcsolatért minden nap tenni kell!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Szeresse megfelelően párját!

Ha úgy gondolja nem tudja leküzdeni a felmerülő problémákat, forduljon hozzám bizalommal!

Facebook elérhetőségem:

Lelkitárs a párkapcsolatban

https://www.facebook.com/Lelkitárs-a-párkapcsolatban-1759463097640261

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .