Hogyan szeresse megfelelően párját?

Hogyan szeresse megfelelően párját?

 

  1. Ne felejtse el azt mondani, hogy “szeretlek”.

Soha ne gondoljon arra, hogy nem kell mondania, hogy “szeretlek”, mert partnere már tudja, hogy érez iránta. Minden nap mondja meg többször párjának, hogy szereti. Írja meg sms-ben is , mennyire szereti őt. Szánjon időt arra, hogy mélyen a partnere szemébe nézve is kimondja ezt az egy szót, hogy társa lássa, érezze, hogy tényleg komolyan gondolja.

Ennek az egy szónak a gyakori használata mérföldkövekkel jobbá teheti kapcsolatát.

Ne csak mondja ezeket a szavakat, csak azért, mert valamit akar, vagy mert veszekedés után vannak. Csak akkor mondja, ha igazán érzi.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Kezdje a napot meleg csókkal vagy öleléssel.

Ha ragaszkodik ahhoz, hogy ezzel kezdje a napot, akkor a nap hátralévő részében szeretetteljes kapcsolatuk lesz egymás felé. Mint a reggeli kávé, sokak számára annyira elmaradhatatlan néhány percnyi ölelés, csókolózás. Ez mindkettőjüknek segíthet jól indítani a napot. Ha egész nap nem látja párját, ez feltöltheti addig, míg újra találkoznak. Egy reggeli ölelés vagy csókolózás szenvedélyessé teszi kapcsolatukat.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Töltsenek időt egymással

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy ahogy a napi rutin beszippantja őket, minden fontosabbá válik, mint a párjukkal való minőségi együttlét. Ne a párjával együtt töltött időt áldozza fel egy baráti-családi összejövetelért. Mindig legyen ideje arra, hogy partnerével lehessen. Ha nagyon elfoglaltak, mindketten írják be naptárukban a közösen eltöltendő nap dátumát. Egyeztessék előre a dátumot, mindketten tartsák tiszteletben ezt az időpontot.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Ne becsülje alá az érintés erejét.

Ügyeljen arra, hogy partnere közelében legyen, amennyit csak tud. Ölelje, érintse, csókolja őt. A fizikai kapcsolat erősíti és közelíti a párokat.

Az egészséges szexuális élet fenntartása is segíti a boldog kapcsolat megtartását. Legyen nyitott és becsületes a partnere iránt, mondja el neki, hogy mit szeret, és mit nem szeret.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Használja a kialakult szófordulatokat

Minden kapcsolatban vannak olyan szófordulatok, dolgok, emlékek, amit csak Önök értenek, amelyeken mindketten mosolyognak, és amit mindketten szeretnek, használja bátran ezeket. Bármilyen fáradt, mindig helyezzen hangsúlyt a kis dolgokra is, egy érintés, egy simogatás miközben elmegy partnere mellett.

Soha nem szabad lustálkodni, amikor házasságáról van szó, és mindig ügyeljen arra, hogy partnere különlegesnek és szeretettnek érezze magát.

Ha túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy a szokásos dolgokat megtegye partnerének, akkor próbálja meg pótolni, ha több ideje van. Tájékoztassa partnerét arról, hogy tisztában van azzal, hogy nem volt olyan figyelmes, mint a megszokott, de ezt szeretné pótolni.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Mondja el partnerének, hogy mennyire méltányolja őt.

Ügyeljen arra, hogy partnere tudja, mennyire értékeli a mindennapi dolgokat, mint a mosás vagy a takarítás… Ne hagyja figyelmen kívül ezeket a dolgokat, és mondja el a partnerének, hogy tényleg szeretni és értékelni őt, és hálás az összes segítségért, amit kap tőle.

Megírhatja partnerének egy szerelmes üzenetben, megköszönve neki mindazokat a dolgokat, amelyeket tett Önért, pl. a kutya gondozásáért, a legcsodálatosabb születésnapi ünnepségért….

Szeresse megfelelően párját!

  1. Lepjék meg egymást kis ajándékokkal vagy elismeréssel.

Az apró meglepetések még különlegesebbé teszik a pillanatot. Az ajándékoknak nem kell extravagánsnak vagy fájdalmasan drágának lennie. Mindig a gondolat számít. Egy kis valami, ami meleget és édes emléket hozhat. Figyeljen a partnerére, hogy meghallja, mire vágyik, és hogy a megfelelő időben megkaphassa a váratlan ajándékot.

Bár a különleges alkalmak, például születésnapok vagy évfordulók, mind nagyszerű alkalom arra, hogy ajándékot adhassunk párunknak. De mégis, nincs annál csodálatosabb érzés, amikor egy egyszerű hétköznap lepjük meg párunkat valamivel, amire vágyik, csak azért, mert szeretjük.

Szeresse megfelelően párját!

  1. Segítsen házastársának, amikor szüksége van rá.

Amikor párja túlterhelt, vegyen le válláról feladatokat. Segítsen neki, legyen figyelmes vele. Vállalja át pl. a főzés vagy a ház körüli munka feladatait…

Szeresse megfelelően párját!

Ha úgy gondolja nem tudja leküzdeni a felmerülő problémákat, forduljon hozzám bizalommal!

 

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .