A jó szex titka az elmédben található

A jó szex titka az elmédben található

Pappné Szabó Anita házassági tanácsadó

Szeretnéd tudni a titkot az izgalmas szexuális élethez? A jó szex titka az elmédben található.

Emlékszel, amikor a szex olyan volt, mint egy több fogásos gasztronómiai ünnep? Soha nem tudtad, mi jön? Mindent megkóstolhattál? A végére pedig elégedett voltál?

Mostanában pedig úgy érzed inkább gyors és kényelmes, ami kitölt egy rést az életedben, de másra vágysz.

A fantasztikus kielégítő szex az elmédben indul el.

Ráadásul óriási különbségek vannak a férfiak és nők szexualitásában is.

Még a férfiak szexuális vágya inkább a látvánnyal, a nőké a belsőséges érzelmi hangulattal függ össze.

A ráhangolódás nagyon fontos.

Mielőtt szexelnél, már beszélj róla kedveseddel, már ébreszd fel a vágyat. Ugyanis bár a férfiak általában csak egy dologra koncentrálnak, a nők sokra. Tehát, ha egy nő nincs ráhangolódva a szexre, miközben simogatod, összeállíthatja akár a bevásárló listát is fejben…

Hangold rá partnered az együttlétre.

A nőknek kb. 10-30 perces átmeneti időre van szükségük a tevékenységek között, ezért masszírozd át addig vagy végy egy aromaterápiás fürdőt kedveseddel.

A fürdés után érdemes egymás testét bekrémezni, úgy, hogy mind az elme és mind a test készen álljon a szexre.

Ha jó érzés az együttlét, akkor a pár arra törekszik, hogy gyakrabban szexeljen.

Kibékülős szex

Sokan szeretik a kibékülős szexet, de ez hosszú távon nem vezet eredményre. Mert ilyenkor a harag, a szexuális vágy és az erőteljes dinamika hatalmas szenvedélyt eredményez, de mégsem kapcsolódsz úgy a társadhoz, ahogy szeretnél. Inkább beszéld meg a problémát pároddal.

Emlékezz

Az igazi vágy felkeltéséhez sokszor az emlékek is hozzásegítenek. Emlékezz arra, amikor utoljára nagyon jó volt a pároddal.

Reggeli dicsőség

A reggel a legjobb alkalom a szexre, hiszen éjszaka a szervezet nemi hormont termel, köztük a tesztoszteront. Ha nincs idő a reggeli együttlétre, a kora reggeli hormonokat használd fel egy szenvedélyes éjszakára való felkészülésben. Gondoljatok a pároddal mindketten egész nap arra, mit fogtok este együtt csinálni. Ha egész nap a szexre gondolsz, estére kívánni fogod.

Mielőtt a reggeli búcsúzást megejted kedveseddel, nézz hosszan, mélyen a szemébe és mond neki, hogy „Kedvesem 22 órakor a hálószobánkban várlak.”

Elkötelezettség

Ami fontos mozgató rugója a rendszeres szenvedélyes szexnek az az elkötelezettség. Ez minden korosztálynál a szexuális motiváció egyik kulcsa.

Az elkötelezettség nem jelenti feltétlen a házasságot, hanem a kizárólagosság komoly ígérete, amely befektetést jelent a kapcsolatba.

Senki sem szeretne tartalék lenni, ha érzelmileg biztonságban érzi magát a párod, az ösztönözni fogja őt, hogy a fizikai szempontból is összetartozzon veled.

A jó párkapcsolatért minden nap tenni kell!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Szeresse megfelelően párját!

Ha úgy gondolja nem tudja leküzdeni a felmerülő problémákat, forduljon hozzám bizalommal!

Facebook elérhetőségem:

Lelkitárs a párkapcsolatban

https://www.facebook.com/Lelkitárs-a-párkapcsolatban-1759463097640261

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .