Minőségi szex, csak a feleségemmel…

Minőségi szex, csak a feleségemmel…

Pappné Szabó Anita házassági tanácsadó

“A minap a barátainkkal töltöttünk egy estét. Ahol persze felkerült a szex, mint fontos téma. Az baráti társaságban elhangzott az az állítás, hogy:

A jó szex, mindig az újdonságról szól.

Én mindenkinek tisztelem a véleményét ebben a témában, és úgy gondolom ezt a mondatot lehet így is, úgy is értelmezni, de most elmondanám az én véleményem is.

Mi a feleségemmel több, mint 20 éve vagyunk együtt. Rengeteg dolgon keresztül mentünk. Ahogy a nagy könyvben meg van írva, együtt voltunk jóban, rosszban. Mindkettőből kijutott nekünk, mégis azt mondanám, hogy szép házasságunk volt és van.

Engem soha nem érdekelt más nő, csak Ő. Tudom értékelni és tisztelni. Imádom a nőiességét, csodálom, mint anyát. Ha viszont szörnyen néz ki és lestrapált, nekem akkor is Ő a legszebb, számomra Ő a nő.

Számomra mindenben a feleségem és a családom az első.

Még mielőtt valaki úgy gondolná, hogy egy idilli házasságban élek, téved. Nálunk is vannak hullámhegyek és völgyek, de próbáljuk megoldani őket. Olyan nincs, hogy ne akarjunk valamit megoldani, ami veszélyezteti a házasságunkat.

Én a feleségemmel élek szexuális életet, amióta megismertem. Úgy érzem, hogy a szexualitásunk minősége egyre jobb és jobb.

Mivel biztonságban érzem magam mellette és Ő is biztonságban érzi magát mellettem, ez elősegíti az ellazult és bizalommal teli állapotot a szexualitásunkban.

Saját érzéseimet mindig megosztom a feleségemmel. Mindig megbeszéljük, hogy kinek mi jó a szexben. Én ezt nagyon fontos dolognak tartom. Szeretem tudni, hogyan okozhatok neki örömöt.

Úgy gondolom, hogy nekünk megvan az az előnyünk, hogy együtt fejlődünk és növekedünk a szexuális kapcsolatunkban is.

A szex nálunk a kapcsolódásunk nagyon fontos formája.

Persze mi is törekszünk a változatos szexuális életre, de csak egymással. Én a monogámiát pártolom. nekem csak Ő kell.”

A jó párkapcsolatért minden nap tenni kell!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Szeresse megfelelően párját!

Ha úgy gondolja nem tudja leküzdeni a felmerülő problémákat, forduljon hozzám bizalommal!

 

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .