Kapcsolat

Elérhetőség, időpont kérés Szolnokon:

Pappné Szabó Anita

házassági tanácsadó, párkapcsolati coach

Mobil: +36 20 932 9842

E-mail: [email protected]

Helyszín: Szolnok

A párokkal való munkát hétfő, kedd és szerdai napokon tudom vállalni.

Facebook elérhetőségem:

Lelkitárs a párkapcsolatban

https://www.facebook.com/Lelkitárs-a-párkapcsolatban-1759463097640261

 

Amit fontosnak tartok még megemlíteni. A párkapcsolati tanácsadás folyamata olyan, mint elkezdeni sportolni, pl.: futni. Erőt kell venni elkezdeni és kitartás kell végigcsinálni.

Ön, ha már ezeket a sorokat olvassa, közel áll ahhoz, hogy elkezdje. Gratulálok! Az első lépés mindjárt meglesz! Várom szeretettel Szolnokon.

 

Aki nem Szolnokon, vagy Szolnok környékén lakik, annak érdemes körbenézni a lakóhelyén vagy a közelében lévő városokban. Néhány helyszín, ahol vannak megfelelő szakemberek:

Budapest

Békéscsaba

Debrecen

Dunaújváros

Eger

Gödöllő

Győr

Kaposvár

Kecskemét

Miskolc

Nyíregyháza

Pécs

Szeged

Szekszárd

Szombathely

Sopron

Székesfehérvár

Szolnok

Veszprém

Zalaegerszeg

 

A Szolnoki vagy Szolnok környékén lakók viszont ne habozzanak, keressenek bátran időpont egyeztetés céljából. Természetesen, akik nem Szolnokon vagy nem Szolnok környékén laknak, azokat is szívesen várom Szolnokon! Már csak azért is, mert Szolnok egy szép város, érdemes megtekinteni.

Kis ízelítő Szolnokról:

Szolnok megyei jogú város, Jász-Nagykun-Szolnok megye és a Szolnoki járás székhelye, a Tisza egyik legfontosabb átkelőhelye.

Szolnok az Alföld közepén, Budapesttől 100 km-re, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál fekszik. Éghajlata kontinentális, a forró, száraz nyarat általában hideg tél követi. Ezen a tájon legmagasabb a napsütéses órák száma, az átlagos csapadék mennyiség 480–500 mm. A természeti adottságok közül kiemelkedő, hogy a város és térsége igen gazdag élővizekben. A Tisza és a Zagyva mellett a Holt-Tisza és a Holt-Zagyva is bővelkedik természeti értékekben.

Szolnok és a sport kapcsolata:

Szolnok a sport terén is kiemelkedő jelentőségű városok közé tartozik. Számos nagy múltú egyesület öregbíti a város hírnevét. Bővelkedik sportlétesítményekben is, ahol mind hazai, mind világversenyek megrendezésére kerül sor.

Szolnok a vizek városa, így elsősorban a vízi sportok jelentősége nagy. Itt található a Holt-Tiszán, a nemzetközi kajak–kenu versenyek megrendezésére alkalmas létesítmény, ahonnan számos magyar-, Európa-, világ- és olimpiai bajnok került ki. A Tiszaligetben lévő fedett sportcsarnokban szintén sok sportrendezvényt tartanak. Az új keletű sportokból is kiveszi a részét Szolnok városa.

 

Szolnok és a házassági tanácsadás kapcsolata:

Ne habozzon, növelje ön is a boldog párok számát Szolnokon és Magyarországon!