13 ok, amiért egy nő nem akar szeretkezni

13 ok, amiért egy nő nem akar szeretkezni

Pappné Szabó Anita házassági tanácsadó

A nők ugyanúgy élvezik a szeretkezést, mint a férfiak. A nő szereti, ha a férfi akarja őt. A nő akarja a férfi figyelmét. De néha van kifogása.

1.Egyszerűen kimerült

Egész nap dolgozik, gondoskodik a gyermekekről, főz, mos, takarít… Vagy csak hormonokkal rendelkező nő – és mindig fáradt. Soha nem kap elég alvást. Amikor fáradt mást se kíván csak aludjon. Megoldás lehet, ha a partner többet segít a házimunkában és a gyerekek nevelésében.

2.Néha csak egy ölelést akar

És egy csésze teát. És egy kekszet… Miután a gyerekeket lefektette, csak egy kis időt szeretne eltölteni a párjával. Csak egy kis minőségi időtöltésre vágyik. Ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik neki a párja, mint férfi. Ellenkezőleg élvezni akarja ezt a minőségi időt.

3. A szeretkezés legyen minőségi

A nőnek szüksége van simogatásra, előjátékra. Az érzelmi előjáték, már az utolsó szeretkezés után megkezdődik!!!! Fontos az udvarlás, hogy a férfi elmondja, milyen szépnek látja a párját. Mert legyen bármilyen egy női test, a férfinak a párja teste legyen a legszebb.

4. Aggódás

Nehéz a szexre összpontosítani, amikor valamin aggódik a nő. És mint anyuka, mint dolgozó nő mindig van min aggódni. A nő nem tudja kikapcsolni az agyát. A stressz a nők számára fontos tényező. Ilyenkor érdemes az aggódásról beszélni, utána hátha megjön a szexuális étvágy is.

5. A testkép

Kövérség, soványság. Van olyan nő, aki aggódik, hogy meztelenül, hogy néz ki. Különösen a gyerekek születése után. Ha a férfitól pozitív visszajelzéseket kap állandóan, ez a probléma nem létezik.

6. A büntetés

Ha a férfi valami rosszat csinál, a nő a szeretkezés megvonásával bünteti. Ez a büntetés végtelen hosszúságúra nyúlhat. Ne hagyd! Beszéljétek át a sérelmeket.

7. Csak magának akarja a testét!

Ha egy nő kilenc hónapig terhes, ha egész nap szoptatja a pici babáját, ha egész nap a karjában van a nagyobb gyermeke és még páran csüngenek rajta még gyermekei. Akkor egész nap más rendelkezik a testével. Este már csak arra vágyik, hogy ne érjen hozzá senki. Sőt inkább menjen át a párja az ágy másik oldalára. De azért kapjon néhány kedves szót és megértést. A férfi mondja el neki, hogy milyen szép és milyen tökéletes anya!

8. Hangulat

Egyszerűen nincs olyan hangulatban.

9. Fejfájás

Néha valóban fáj a feje. Hormonok, munka, gyerekek, élet, rohanás. A férfi vigyen egy tablettát a nőnek és egy óra múlva jól lesz.

10. Félelem

A nők félnek attól, hogy gyermekeik meghallják őket. Sok nő nem is képes elengedni magát, ha a gyermek a házban tartózkodik. Érdemes zárat tenni a hálószobára.

11. Ma is?

De tegnap szeretkeztünk? MIT!! Ismét szeretkezni akarsz! A nők eltérő szexuális étvággyal rendelkeznek. Van, aki sűrűbben igényli a szexet és van, aki ritkábban.

12. A menstruáció időszaka

A nők többsége ilyenkor nem igényli a szeretkezést.

13. Telefon

Az okos telefon rabja. Ezt ne engedd! Kínálj fel neki minőségi időt együtt.

+1 Fizikai okok

Természetesen ezen kívül lehetnek olyan organikus eredetű tényezők, amik gátolják azt, hogy egy nő élvezze a szeretkezést. Sőt inkább fáj neki. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni!

 

A jó párkapcsolatért minden nap tenni kell!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Szeresse megfelelően párját!

Ha úgy gondolja nem tudja leküzdeni a felmerülő problémákat, forduljon hozzám bizalommal!

Facebook elérhetőségem:

Lelkitárs a párkapcsolatban

https://www.facebook.com/Lelkitárs-a-párkapcsolatban-1759463097640261

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .