Jó párkapcsolat

Első lépés: elmenni párkapcsolati-házassági tanácsadásra a jó párkapcsolat eléréséért.

Egy párkapcsolatban az első lépés a bátorság össze szedése ahhoz, hogy elmenjen házastársával egy párkapcsolati ill. házassági tanácsadóhoz.

Akik nem akarnak elmagányosodni vagy életük végéig nőtől nőig, férfitól férfiig vándorolni, azoknak a kapcsolaton belül kell szembenézniük és megbirkózniuk a problémákkal.

Minden házasságban van konfliktus. A jó párkapcsolat sem mentes ezektől. De ott mindig van megoldás. A tanácsadás folyamatán a konfliktusokból tanulva újjá építhető az, ami összeomlott. Számtalan válásra készülő pár döntött már úgy, hogy mégis megpróbálják a házassági tanácsadást. Ráébredtek, hogy van még ami összeköti őket. Közös gyerekek, közös élmények, szerelmes pillanatok, intimitás, érzelmek. Kitartó munkával nem kell ezeket elveszíteni, hanem ismét összekötheti azokat akik jó párkapcsolat elérésén fáradoznak.

A házasság, a jó párkapcsolat, elkötelezettség az iránt, hogy együtt fejlődjetek és teljesedjetek ki. A házasság maga az élet, a maga jó és rossz időszakaival. Ha most úgy érzi, hogy együtt a párjával segítség nélkül nem tudják rendbe tenni házasságukat, vegye igénybe egy külső tanácsadó segítségét. A jó párkapcsolat újra boldogságot hozhat életükbe. Hívjon bátran engem!

Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak. És ha valaki azt hiszi, hogy ez valami óriási nagy problémát jelent egy kapcsolatra nézve, nagyon is téved. Hiszen a probléma nem az, ha hullámvölgyek jönnek. Hanem az, ha ilyenkor egyik fél sem lép, egyik fél sem tesz a házasság javításáért. Tegyen Ön érte, lépjen a jó párkapcsolat elérése érdekében.

Hogy miért is van annyi boldogtalan ember körülöttünk?

Akik nem lépnek, nem tesznek semmit a jó párkapcsolat eléréséért, boldogtalanok lesznek.

Érezzük, hogy valami nem stimmel, és mégsem lépünk!

Ez senkinek nem jó, sem Önnek, sem a párjának!

Tessék végre lépni!

Tévedés, ha azt gondoljuk, hogy csak nekünk nehéz a házasságunk vagy akár az életünk. Ha valami nem jó az Ön életében, Önön múlik, hogy tesz-e valamit, vagy nem tesz semmit.Hogy lép-e, vagy megkeseredetten él, esetleg veszekszik a párjával, boldogtalan lesz továbbra is. Hívjon engem!

Önön múlik a párkapcsolata is. A jó párkapcsolat elérhető.

Pappné Szabó Anita +36 20 932 9842 párkapcsolati-, házassági tanácsadó.

 

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .